Hogyan tudhatnam meg biztosra hogy még mindig figyelnek az alkotmanybirosag emberei?
Alkotmánybíróság emberei? :) Bíbor talárjuk van, nyakukban bazi nagy arany nyaklánc medállal.
Nem tudom. Az én lakásomban volt lehallgató. Nem tudom ki tette oda és miért. Én békésen bekapcsolva hagytam a Kossuth rádiót, amikor elmentem. Hallgassák egészséggel. Egy pár hónap után eltűnt. (Nyilvánvalóan a megfélemlítést szolgálta, erős rádió interferenciát adott, amit nehéz lett volna nem észrevenni)
Nekem nincs titkolni valóm, ha akarnak figyeljenek meg. Nem érdekel, hogy figyelnek-e. Ha igen, és észteveszem, akkor gondoskodom a szórakoztatásukról.
Szerintem, ha te is így állsz hozzá, akkor könnyebb lesz az életed. A különböző hivatalok, azt figyelnek meg, akit akarnak.
Sajnálod tőlük, hogy hallgatniuk kell, hogy a kedveseddel romantikázol, nekik meg az irodában le kell írni, miket mondtok? Én akár rá is játszanék.
Az Alkotmánybíróság emberei senkit nem figyelnek meg, te ...!
Az az Alkotmányvédelmi Hivatal lenne..... de Ők se figyelnek téged.
Nem vagy te annyira veszélyes a nemzetbiztonságra, a kék színű vízipisztolyoddal meg a gumikacsáddal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!