Most az előbb vettem be 10 Frontint úgy érzem nem bírtam tovább.. Most megyek dolgozni. Muszáj lenne beszélnem egy orvossal de ahhoz munka után be kell ballagnom a kórházba ahol ügyelet van. Ugye nem fognak ott?
Figyelt kérdés
szept. 10. 14:36
1/10 A kérdező kommentje:
Ez mind azért van mert szerelmes vagyok
szept. 10. 14:36
2/10 anonim válasza:
Ki tudja, de ettől meghalni nem igazán fogsz.
3/10 anonim válasza:
Ne legyél már buta!!! Hány mg-os frontinból vettél be 10 darabot? Nem vagy rosszul?
4/10 A kérdező kommentje:
0,5
szept. 10. 15:58
5/10 anonim válasza:
Ha nem vagy rosszul, akkor nincs gáz. Én ilyen dózistól biztos, hogy a sürgősségin lennék.
6/10 anonim válasza:
Már régóta szedsz ennyi mg-os nyugtatót? Ha nem vagy tőle rosszul nem muszáj bemenni, és nem is valószínű, hogy ott tartanának.
7/10 anonim válasza:
5 mg Frontin miatt nem kell orvoshoz menni.
8/10 anonim válasza:
Ó, kedvenc kérdezőnk már hosszú hónapok óta ezt csinálja, ami az ő baja. De sajnos leküzdhetetlen késztetést érez arra is, hogy minden nap megossza velünk, hogy épp hány szem frontint vett be. Általában 8-10 szem szokott lenni az adagja. De azt is tudjuk, hogy nappali kórházas és beleszerelmesedett egy betegtársába. De amíg ez nem jött képbe, addig is mindig talált indokot, ami miatt úgy kapkodta a frontint, mint a cukorkát. Hogy nekünk ehhez mi közünk hát azt nem tudom. :(
10/10 A kérdező kommentje:
Leváltotta a doki a Frontint 3X1 mg Rivotrilra, s ezzel ki lehet kerülni teljesen a Frontint.
szept. 12. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!