Hogyan jöjjek rá,vagy kihez forduljak hogy kiderüljön mi a bajom?
Figyelt kérdés
Ígyis amúgy már van meglévő pszichiáterem.Nem tudom mennyit számít.De valami teljesen más is lehet a gond mint amiket eddig észrevettek.
Kezdve attól hogy ha megyek valahova mindig pontról pontra megtervezem az utam kb minden percét.mindig mindenhol ugyan oda pakolok mindent,és zavar sőtt nagyon idegesít ha valaki belenyúl és elcseszi.Beilleszkedéssel is már óvodában is bajok voltak,annyira emlékszem hogy mindig egyedül játszottam.És ez sosem változott lehettem akármennyi idős.Most így ennyi jut hirtelen eszembe de még van több minden is
szept. 9. 14:13
1/3 Kései Sirató válasza:
Első körben pszichológushoz mennék és csak akkor fordulnék ezzel pszichiáterhez, ha a pszichológus nem tud segíteni.
2/3 anonim válasza:
Első körben ne elemezd magad állandóan. Nem segít, sőt.
3/3 anonim válasza:
És ezt így elmondtad neki? Mert egyébként ez nem feltétlenül kóros. Nem kóros minden, amiben eltér az ember a nagy átlagtól. Ha eddig nem mondtad neki, akkor mondd, kérdezz rá, mire utalhatnak ezek a dolgok a te esetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!