Szedhetem továbbra is így a scippa 5mg -t?
Én biztos nem szedném tovább. Csak rosszabb lesz a helyzet.
Én egy szemtől olyan rosszul lettem, hogy soha többet ilyen szintetikus mérgeket.
Fú, a Scippa...
Én is szedtem egy ideig, Covid után kialakult szorongás miatt.
Borzasztó volt lejönni róla.
Mondjuk én azért jöttem le róla, mert a nemi vágyam, a libidóm a béka segge alá került tőle, szó szerint egyáltalán nem kívántam a szexet, és az orgazmus átélése se igazán történt meg nálam. Tehát ilyen 10-ból 1-2es orgazmus féleségem volt tőle. 27 éves házas férfiként gondolhatod hogy reagáltam erre, tettem lefele a francba.
Nem tudom nálad fog-e jelentkezni, de nálam azt okozta a lejövetel, hogy napi szinten elég gyakran, szinte percente előforduló, "áram rázás" szerű érzések jöttek. Tehát akit rázott már meg áram, az tudja. Mintha a testemben lévő idegek megrándulnának. Fura érzés volt.
Mentem vele orvosokhoz, senki nem tudta mi lehetett ez. Jól megijedtem.
Azt hittem valami bajom van. Mint később (viccesen ezen az oldalon) kiderült, sokan szenvedtek ettől az emberek akkor, amikor le akarták tenni a gyógyszert.
Tehát sima "elvonás" vagy ilyesmi. Pedig úgy tettem le a gyógyszert, ahogy előírták, hogy nem egyik napról a másikra, hanem fokozatosan csökkentett adagokkal, huzamosabb idő alatt szépen lassan.
Kitartottam, pár hét alatt ez az "ideg rángató" érzés teljesen elmúlt.
Csak azért írom ezt, hogy tudd hogy történhet ilyen, nem mondom hogy neked is lesz, de én rohadtul örültem volna ha valaki tájékoztat erről amikor elkezdtem a gyógyszert :D Nem lettem volna megijedve ezektől a tünetektől mert tudtam volna hogy "normális" dolog, semmi bajom, sokakkal előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!