Mi lehet az oka a nehézlégzésnek és zsibbadó szájnak?
Figyelt kérdés
Ketileptet szedekszept. 5. 21:33
1/9 anonim válasza:
Millió oka lehet. Ezt orvos is csak akkor "tippeli meg", ha kivizsgál.
2/9 anonim válasza:
Az mérgezi magát ezekkel a "gyógyszarokkal" aki nem elég erős ahhoz hogy szembenézzen a problémáival!
3/9 anonim válasza:
Nem vagy allergiás valamire? Nekem pl. sok szúnyogcsípés okozott allergiás reakciót. De egy újonnan szedett gyógyszer is okozhat ilyet,
Menj orvoshoz, de sürgősen. Órák alatt is rosszabbodhat az állapotod.
4/9 anonim válasza:
Én elsőre azt mondtam volna, pánikroham. De az allergia is valóban lehetséges.
5/9 anonim válasza:
Szerintem nincs jó hatással rád a gyógyszar. Abba kell hagyni fokozatosan és nem ráfüggni.
6/9 anonim válasza:
Ismerősöm is szedett ilyen antidepresszánst az agyára (manapság egyre többen mondják hogy úgy viselkedik mint a drog), sokkal szarabbul lett, le is tette, most már jól van, enélkül él.
7/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, olvasd el az ellenjavallatokat, nekem nem tűnik szimpatikusnak! Soha nem éltem ilyenekkel, pedig volt elég bajom!
8/9 Ypszilon1980 válasza:
Ez tuti allergia vagy gyógyszer mellékhatás. Menj orvoshoz.
9/9 anonim válasza:
8.: Lehet más is, de az orvoshoz menést én is ajánlom.
Remélem, él még a kérdező, nem azért tűnt el, mert belehalt a bajába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!