Napi 2-3 kávé egy egyébként is szorongó embernek mennyire befolyásolja a szorongást?
Figyelt kérdés
Aki kávézott és utána abbahagyta annak mennyivel lett nyugodtabb az élete, mennyire csökkent le a szorongása?szept. 5. 17:34
1/5 anonim válasza:
Én két napja nem iszom kávét, tudatosan abba akarom most hagyni, meg mást is.. Nem szorongok jobban, csak rohadtul fáradt vagyok, hasogat a fejem, alig tudom magam vonszolni egyik helyről a másikra, sok hülye embert még fárasztóbbnak érzem.. szar az élet "tisztán"....
2/5 anonim válasza:
Ha komolyan szorongsz akkor gyakorlatilag tilos
3/5 anonim válasza:
Én is szorongok, de szerintem néhány esetben jól tud jönni. Miért lenne tilos?
4/5 anonim válasza:
Mert a koffein növeli a szorongást, nyilván nem halsz bele, de a szorongási szinted gyakorlatilag garantáltan rosszabb lesz órákra egy kávé után.
5/5 anonim válasza:
Jellemző rám, hogy szorongok. Mikor nehéz időszakom van, akkor tudatosan egyáltalán nem kávézom. Minimális a különbség, de igyekszem olyankor nem rontani a helyzeten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!