Egy hete nem tudok normálisan aludni. Valaki tipp?
Hát nekem rejtélyes okokból 2 naponta megy az alvás. Írattam fel altatót, de annyira nem érzek tőle semmit, hogy cukorka is lehetne. Mondjuk biztos forrásból tudom, hogy egyre több a hamisítvány a gyógyszertárakban.
Én ilyenkor könyveket olvasgatok, tanulok, chat gpt-vel beszélgetek és dolgozom
Sajnos CBD olaj se segített nekem semmit. Se a stressz elleni gyógynövény, és még fáj is tőle a köldököm. CBD olajtól a savam jön fel.Ezek a gyógynövények meg a melatonin hormon túlzottan nem szoktak segíteni.
Elvileg a betegségekből való felépüléshez barátok kellenek és szerető család. Traumák feldolgozása pszichológussal.
Azért vannak nagyon jó gyógynövények is csak azoknak húzós az ára vagy be van tiltva magyarországon.
A meleg is belejátszik. Nem stresszes mostanában az életed? Minden stressz hatására kortizolt termel a mellékvese,a kortizol pedig nem engedi érvényesülni a melatonin alváshormont.
Olvasgass a cirkadián ritmusról és ne hagyd figyelmen kívül az ott szerzett ismereteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!