Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Arckifejezések kvíz. Te...

Arckifejezések kvíz. Te hányat találtál el?

Figyelt kérdés

[link]

Azért érdekelne, mert nem gondolom, hogy az autizmus spektrumon rajta lennék, de nekem alacsony pontszámom lett.

aug. 29. 19:50
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
4-et találtam el, de a javát azért, mert sok szót nem értettem. Inkább németet tanultam gyerekkoromban
aug. 29. 19:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
5-öt, de őszintén egy-kettő szerintem nagyon nem volt egyértelmű.
aug. 29. 19:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam, hogy csak rossz ez a teszt. Ráadásul nem valós érzelmeket fotóztak spontán , hanem eljátszott. (Néha úgy tűnik, nem túl pontosan)
aug. 29. 20:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is 5-öt találtam el
aug. 29. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
3-at, de gyanús, hogy Autista vagyok, ezzel diagnosztizáltak már.
aug. 29. 22:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
4et talaltam el
aug. 30. 01:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom de kretén teszt xd a 4.utan kikapcsoltam. Nem őszinte arckifejezések,hanem ilyen beállított "na most vágjál dühös képet" fotokbol hogy találjam ki az illetok nem létező erzeseit? A legtöbb ráadásul totál életszerűtlen fejet vág
aug. 30. 04:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
6 találat
aug. 30. 05:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 5-öt találtam el. Amúgy hol a kiértékelése azon túl, hogy megadja a jó válaszokat? A lényeg kimaradt: hány rossz válasznál lehet arra következtetni, hogy autista valaki?
aug. 30. 20:19
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem láttam kiertékelést. Nekem 4 lett jó a 7-ből. Később találtam egy másikat, ami erről a reddit fórumról vezet el:

[link]

Ez 20 kérdéses és itt van kiértékelés is. Én 14-et találtam el és arra azt írta, hogy átlagos.Tanulságos volt megcsinálni. Nekem ez azt mondja, hogy senkinek sem teljesen egyértelmű az arckifejezések minden rezdülését értékelni, csak valószínűleg az autistáknak még nehezebb. (Ráadásul az autizmus annyira változatos tud lenni, hogy azt is el tudom képzelni, hogy valakinek van diagnózisa, mégis ez jól megy neki)

aug. 30. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!