Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon gonosz emberré váltam,...

Nagyon gonosz emberré váltam, és nem bántam meg. (?)

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok. Borzalmas gyerekkorom volt, és most sem sokkal jobb a helyzet. Anyám egy paranoid skizo, sose szeretett, gyermekvédelem semmit se csinált kb megnyomorított belül. Iskolában probáltam barátkozni, szeretve lenni érzést megkapni, de semmit se kaptam, kivetettek inkább. Probáltam barátkozni is, szintén semmi. Elegem van hogy én mindig segiteni akartam mindenkin, és nem kaptam törődést senkitől. Kb idén márciusban váltottam irányt, volt még régről 2 barátom, kegyetlen módon többször is megaláztam őket, interneten rendszeresen trollkodom, és hagyok negatív kommenteket nagyon kiengesztel, hogy másokat szidhatok. Gyülőlőm az embereket, főleg saját magamat. Pszichológusom sincs, nincs havi 15 ezrem, államiba meg nem jutok be, egyedül Tündérhegyre kaptam időpontot, nem fogok 2 hónapot befeküdni.

Nem jó irány amibe elmentem, bár arra mindig figyeltem hogy BTK-t ne szegjek, de iszonyatosan rossz nekem.

aug. 29. 01:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Anyukád mentálisan beteg?
aug. 29. 05:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Tudod,gonosszá akkor válik valaki, ha nem HAGYJÁK, hogy jó legyen !

Nem fogadják el a személyét,a társaságát, a segítségét. Sokan ilyenkor hűvösen közömbösek lesznek, sokan irigyek és szerencsére nem sokan, de gonoszkodnak. Amit Te csinálsz, az még nem gonoszság,csak gonoszkodás. Sokkal több kell ahhoz, hogy gonosszá válj, de ahogy olvasom a kérdésedből te még nem tartasz ott.

Azért arra vigyázz, ha olyan ember jön az életedben, aki figyel rád,aki szeret, azt ne lökd el magadtól.

Ismertem ilyen embert, keserű volt és cinikus,sőt fenyegetően beszélt velem. Nem barátom volt,hanem munkatársam. Az egyik ilyen agresszív beszédje alatt hirtelen megöleltem.Nem engedett el és elkezdett sírni,hangosan. Őt nem szereti senki ,ezt mondogatta. Jó ideig zokogott,pedig harmincas férfi volt. Utána sokat beszélgettem vele, oldódott és elmondta, mi vezetett ide.

Ma már jó az élete,párja is van, utazgatnak és mosolygós ember lett belőle. És miért ? Levette magáról az álarcot, amit kényszerből öltött...

aug. 29. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!