Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol a pont ahol feladnád hogy...

Hol a pont ahol feladnád hogy megmentsd őt?

Figyelt kérdés

Barátnőm a párkapcsolati gondjaink mellett, olyanokat mond hogy nem találja önmagát , meg csak úgy van a világban meg azon gondolkodik hogy hogy nem kellene élnie lassan, elvesztette önmagát.

Ezekről a gondolatokról a pszichológus nem tud, de ide is én mondtam menjünk első körben kapcsolati gondjaink miatt.

A baj hogy nem bízik a pszichológus szavában hiába mondtam akkor keressünk mást.

Így gyereket sem merek vállalni pedig ezt szeretné lassan.

aug. 26. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Pszichiátriára kellene mennie, nem pszichológushoz. Komolyabban foglalkoznak vele és kapna valami gyógyszert is.

A gyerek a leghülyébb ötlet. Csak még depisebb lesz a benne zajló változások miatt. Nem fog neki életcélt adni.

aug. 26. 22:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Pedig mindene meglenne. Párkapcsolat ahol törődnek vele, támogató após anyós,akik saját lányukkent törődnek vele. Szèp lakás és életkörülmény. Komolyabb anyagi gond nélkül.
aug. 26. 23:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Jó szakma amiben támogatjuk nem kevéssel
aug. 26. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Ez már pszichiátriai eset. Azonnal menjen el pszichiáterhez.
aug. 26. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!