Mi segíthet akkor, amikor hulla fáradt vagyok és nincs erőm hazamenni sem?
Ó, cicaaaaaaaa!!! <3 :) Tényleg volt egy csomó macskám, mármint mindig csak egy, de mindig mindegyikkel történt valami :D , úgyhogy egy idő után nem szerváltam újat! :) De igaz, hogy akkor sosem volt ilyen problémám, sőt, ellenkezőleg: rohantam haza mindig, hogy úristen, vajon mit szedett épp szét a macska... :D
Mondjuk most nem Magyarországon lakom, hanem olyan helyen, ahol rádaásul az utcán élnek a macskák (hogy ne legyenek egerek meg patkányok meg kígyók (vszeg siklók csak, de ki tudja...) meg skorpiók, és bármikor befogadhatnék egyet kintről, de szerintem kihagyom, így is úgy érzem, hogy az összes az enyém, csak épp nem a lakásban, hanem az ajtóm előtt... :D Így legalább etetnem sem kell őket... :)
A sört meg nem szeretem, de nagyjából ezt csináltam, és ezt szoktam én is csinálni, hogy valami kajával motiválom magam, vagy édességgel, hogy na, hazafelé jégkrém (most nyáron) vagy csoki út közben, de ez se nem pénztárcabarát, se nem egészségbarát...
A jó zene amúgy még segíteni szokott, de általában ilyen zombi hulla módon eszembe sem jut olyan, akit igazán kedvem lenne hallgatni és elég tempós ahhoz, hogy hazasiessek vele...
Mindenesetre most is jégkrémmel jutottam haza és már itthon vagyok, je, de tényleg érdekelnek még motiváló tényezők!
Az igaz, hogy az engem is motivál, pláne ebben a dög melegben, hogy hazamegyek, és csak becsukom a bejárati ajtómat, bezárom belülről, és csak bugyira vetkőzöm, de jó lesz nekem, nem is beszélve a ventillátoromról és a légkondimról, amelyek mind rendelkezésemre állnak, ha akarom, de általában megelégszem azzal is, hogy lefekszem így a kőpadlóra, akkor sziszegek, mint jégkocka a villanyplatnin, de pár perc utána nincs melegem... :D
Még ötletek?
Látod mennyi jó dolog van az életben. Néha nehéz észrevenni, néha nem figyelünk a kis részletekre.
Esetleg ha szeretsz olvasni akkor keress valami jó könyvet. Ha szeretsz alkotni, alkoss. Csatlakozz valami csoporthoz (jóga klub, tánc klub, bármi). Csak meg kell találni mindenben az örömet.
A legjobbakat. :)
Ezt milyen vicces már pont ugyanebben a helyzetben olvasni? :D Helló, nagytestvér, te aztán tényleg figyelsz! Pláne véletlen kérdésként...
Asszem erre akkor most inkább haza is megyek inkább! :D Ekkora fityiszt amúgy sem kaptam még sosem a sorstól... :D
Vagy tán csak a telihold teszi? Vmit biztos tesz... :D De legalább farkasember nem vagyok... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!