Másodszor fordul elô, hogy a városban kezd hirtelen iszonyúan görcsölni a hasam, alig kapok levegôt,nem bírok járni, hazamenni, értem kell jöjjenek.Ettôl most beparáztam, szorongok a következô mensi miatt, hogyan tudnék megnyugdni? 22L
Figyelt kérdés
aug. 7. 22:24
1/3 anonim válasza:
Nyugodjál meg, attól megnyugszol. Viccesen és hülyén hangzik, de igaz.
2/3 anonim válasza:
Ha ez segít, én nekem is iszonyat görcseim vannak mensikor, ugyanrz amit leírtál, első és második nap főleg, olyannyira görcsölök, hogy nem mehetek iskolába sem ez alatt a két nap alatt, mivel a fájdalomtól hányni is szoktam, és szörnyen rosszúl vagyok. Neked is javaslom, hogy ezeken a napokon inkább maradj otthon, legalábbis ha van rá lehetőséged. :) <3 Mindig is ilyen erős görcseid vtak?
16/l
3/3 A kérdező kommentje:
2. Nem mindig fáj ennyire, totál változó, néha elviselhetô, máskor meg hirtelen begörcsöl, hogy sírni tudnék. Te milyen görcsoldót szedsz?
aug. 7. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!