Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 30 evesen el vagyok késve?

30 evesen el vagyok késve?

Figyelt kérdés
Annyira későn kezdtem mindent...20 evesen volt először szexuális kapcsolatom...25 evesen első igazi kapcsolat... úgy érzem el vagyok csuszva attól amit ennyi idősen elvárna tőlem egy leendő párom. Mondana valaki valami biztató szót? bármit?
2024. aug. 25. 17:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

29.éves vagyok. Nincs még gyermekem, párom van, de nem élünk együtt még. Nem érzem, hogy késésbe lennék. Nyugi, Te sem vagy!

Meg ugye, ha megtalalod a lelkitársad az események felgyorsulnak! Tied az életed, Te rendelkezz vele. Ne aggódj azon, hogy bármiről lekésel. Nővérem 37 évesen szülte a babájat🙂

2024. aug. 25. 20:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez nemtől is függ. Nem fejtetted ki, miről érzed magad lemaradva. Akarsz gyereket? Akkor, ha nő vagy, 5 éven belül biológiai okokból szerencsés lenne szülni, de ha férfi vagy, ráérsz.

Amúgy a leírásod szerint nem vagy lemaradva. Másrészt, amint itt is írta feljebb valaki, nem egy verseny az élet, mindenkinek egyéni üteme van. Sőt, nem kötelező se a gyerekvállalás, se a párkapcsolat, de a szex se.

2024. aug. 25. 22:19
 13/13 anonim ***** válasza:
83%
Semmiről sem vagy lekésve. Mindennek eljön a maga ideje. Siettetni semmit sem jó. :)
2024. aug. 26. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!