Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 30 evesen el vagyok késve?

30 evesen el vagyok késve?

Figyelt kérdés
Annyira későn kezdtem mindent...20 evesen volt először szexuális kapcsolatom...25 evesen első igazi kapcsolat... úgy érzem el vagyok csuszva attól amit ennyi idősen elvárna tőlem egy leendő párom. Mondana valaki valami biztató szót? bármit?
aug. 25. 17:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Elkésve? Mivel? Miről?
aug. 25. 17:20
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Mit várna el tőled a leendő párod, akit még nem is ismersz?
aug. 25. 17:22
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

nem vagy elkésve ameddig élsz, a te életed nem másé

bárkinek lehetne párja gyereke 16éves korátol, de attol mert valakinek így sikerült és esetleg müködött is utána nem feltétlen példa értékű vagy követendő

egyre furcsább világban élünk, és nagyon könnyen el leher rantani az életét az embernek, egy párkapcsolattal meg pláne

szoval nem egy egyszerű dolog összehozni az egészet, és ha alapbol nem vagy szerencsés tipus plána időigényes

szoval csak akkor csinálj dolgokat amikor úgy érzed hogy megvan hozzá minden és mindenki aki kell hozzá, ne azért mert másnak már van meg hasonlok

amugy se vár el tőled senki semmit, magadnak akarj megfelelni és ha ez azt jelenti hogy te csak késöbb teszed amit teszel akkor csak akkor

akivel meg együtt leszel, úgy is úgy fog elfogadni ahogy vagy és szeretni

aug. 25. 17:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
én 32 évesen kezdtem, mégse érzem magam elkésve.
aug. 25. 17:44
 5/13 anonim ***** válasza:
46%
Semmiképpen sem vagy elkésve. Az élet nem egy verseny, és mindenkinek más az útja, amit bejár. Az, hogy mikor történik meg valami az életedben, nem határozza meg az értékedet vagy a jövődet.Sokan érzik úgy, hogy másokhoz képest "le vannak maradva", de az igazság az, hogy mindenki más ütemben éli az életét. A fontos az, hogy te elégedett legyél azzal, ahol most tartasz, és hogy a saját tempódban haladj előre. Az élettapasztalataid, amiket eddig szereztél, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy erősebbé és bölcsebbé válj.A leendő párod értékelni fogja azokat a dolgokat, amiket te nyújtasz, nem pedig azt, hogy milyen időrendben élted meg az életed eseményeit. Mindenkinek megvan a saját története, és ez az, ami különlegessé tesz minket. Bízz magadban, és abban, hogy a saját utad a legjobb út számodra.
aug. 25. 18:51
 6/13 anonim ***** válasza:
34%
ChatGPT, 5-ös?
aug. 25. 18:53
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Igen az, de nem értem miért probléma a ChatGBT. Én is szoktam tőle kérdezni dolgokat, szerintem okos dolgokat mond.
aug. 25. 18:54
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Közhelyeket mond, hiányzik belőle az ember-ség. Látod, hogy azonnal rájöttem. Hab a tortán, hogy még magyartalan is. Csak azt nem tudom, hogy a szóközhiányok hogy kerültek bele. Az ember arra való, hogy gondolkozzon, használja az agyát, alkosson véleményt az élettapasztalata felhasználásával. A kérdezők is az emberi véleményekre, ötletekre kíváncsiak. Egy robot azt nem tudja, csak kinyilatkoztatásszerű, kioktató hangnemű általános rizsát. Szerintem te is jobban tennéd, ha hús-vér embereket kérdeznél, többet is, véleményütköztetéssel, és utána véleményt alkotnál magad is.
aug. 25. 19:02
 9/13 anonim ***** válasza:
30%
Nos, ez a te véleményed, meg lehet a kérdezőé is, amivel nincs is gond. De én főleg ezen az oldalon de egyébként bárhol máshol is azt tapasztaltam, hogy a "húsvér" emberek rettentően gonoszak és rosszindulatúak. Ha ezt jelenti az emberség, akkor én nem kérek belőle.
aug. 25. 19:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Azokat kiszűröd, egyébként tanulságnak az is jó, ha azt látod, legalább képben leszel. De az, hogy az emberek egy része gonosz, nem indok arra, hogy a másik részét is ignoráljuk. Azokra hallgatsz, akik számodra hitelesek. Egy gép az nem hiteles, mert nem ismeri a valós világot.
aug. 25. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!