Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mit fog csinálni...

Szerintetek mit fog csinálni a pszichiáter?

Figyelt kérdés
2020 óta szedek Escitil 10 mg-t szorongásra. Mikor elkezdtem a gyógyszert jártam pszichoterápiára is, ami sokat segített. Mostanáig jól voltam, de lassan 1 hete újra előjött a szorongásom, egyelőre nem annyira durva, mint anno, de akkor is zavar, illetve napok óta semmihez nincs kedvem, csak bent punnyadok (a héten szabadságon vagyok). Mivel lejár a gyógyszerem javaslata jövő héten szerdán megyek vissza a pszichiáterhez. Ha elmondom neki ezeket mit fog csinálni szerintetek? Megemeli 20 mg-ra az Escitilt? (ennek lenne érezhető hatása?) Gyógyszert vált? Vagy egyelőre semmit?

aug. 22. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyenlőre lehet, hogy semmit. De ha olyan orvos akkor vagy megemeli az adagot vagy gyógyszert vált.
aug. 22. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindegy?
aug. 22. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Emelni fog vagy váltani. Azt hogy melyiket ezek kozül senki nem fogja neked megmondani, szerintem az orvos is az alapján fog dönteni hogy eppen milyen lábbal kelt fel
aug. 22. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!