Scippa mellett ingadozás?
Figyelt kérdés
Közel egy hónapja kezdtem el szedni a Scippàt, előbb 5 majd 10 Mg (szorongásos depresszióra kaptam, néha kisebb pánikkal megfűszerezve). 1,5 hét után nagyon stabil voltam, mondhatni már tök jól voltam, majd most 4 hét elteltével hányinger, álmosság és újból rám jött a szorongás. Igaz nem annyira, de azért “begondolok” dolgokat, labilisabb vagyok ismét. Nem működik a gyógyszer vagy mi lehet? Pszichiáter szabadságon, jövő héten jön csak. Én meg tiszta para vagyok. Köszönöm, ha érdemben valaszolsz.aug. 21. 20:46
1/3 anonim válasza:
A Scippa mellett a másik gyógyszert,szedni kell továbbra is.
3/3 A kérdező kommentje:
Első: 0,25 Mg Frontint kaptam mellé, de az első pár napban szedtem napi felet, nem volt rá utána szükség.
Most valamelyik nap egy felet bevettem, jobb is lett, de nem szeretnèk ráfüggeni, ráadásul eddig is működött nélküle…
aug. 22. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!