Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Feladjam az életet? Mit...

Zsolexx kérdése:

Feladjam az életet? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

21/F

Körülbelül 3 éve szerencsejáték függőséggel küzdök, mindenhova tartozásom van( barátok, család , bank, Provident, lakbér) Minden kapcsolatom megromlott, és senkire nem tudok számítani. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

aug. 21. 18:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%
Imádkoznék.
aug. 21. 18:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
abbahagynám a szerencsejátékozást
aug. 21. 19:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
21 vagy, előtted az egész élet, hogy mindent helyre hozz.
aug. 21. 19:12
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Vannak szerencsejáték függőknek is rehabok. Helyre lehet ezt még hozni, csak akarni kell.
aug. 21. 19:13
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Ja, nagyon korrekt lenne sz*rban hagyni azokat, akiknek tartozol...

Inkább tennél azért, hogy leküzd ezt, és jóvá tedd a hibáidat.

aug. 21. 19:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Van a neveden valami? Ha igen, akkor azt végrehajtással le fogják foglalni. Ha nincs, akkor is letilthatják a jövedelmedből. Én a helyedben beletörődnék, hogy nagy veszteségeid lesznek anyagilag. Menj el dolgozni egy jól jövedelmező helyre, akár külföldre is és fokozatosan törlessz.

A szerencsejáték-függőséget meg kezeltesd.

aug. 21. 19:27
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Én, viccen kívül mondom, ha ilyen mélyen lennék, akkor se dobnám el az életem, hanem remeteségbe vonulnék. Megtanulnék ősemberként élni az erdőben. Nem kötne semmi, és senki, én lennék a büszke vándor. Néha úgy is elgondolkodok ezen, hogy amúgy mindenem megvan, de nekem pont ezért túl sok a veszteni valóm. Neked már nincs mit vesztened az egészségeden kívül, arra viszont mindig figyelj. Élni minden áron! ÉLNI!
aug. 21. 20:39
 8/12 A kérdező kommentje:

5/7

Szerinted engem nem hagytak szarban?

Mindig segítettem mindenkinek, és nem vártam hogy vissza kapjam. Itt nem csak anyagi dolgokról van szó, lelkileg sem támogatott soha senki.

Visszatérve, nyugodj meg nem szorulnak annyira rá hogy törlesszem a tartozást. De köszönöm egy korrekt választ adtál!:D

aug. 21. 23:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Az addiktokogus mit mond?
aug. 21. 23:23
 10/12 A kérdező kommentje:

9/9

Nem vettem fel a kapcsolatot, már úgy érzem nincs értelme.

aug. 21. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!