Feladjam az életet? Mit tanácsoltok?
21/F
Körülbelül 3 éve szerencsejáték függőséggel küzdök, mindenhova tartozásom van( barátok, család , bank, Provident, lakbér) Minden kapcsolatom megromlott, és senkire nem tudok számítani. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Ja, nagyon korrekt lenne sz*rban hagyni azokat, akiknek tartozol...
Inkább tennél azért, hogy leküzd ezt, és jóvá tedd a hibáidat.
Van a neveden valami? Ha igen, akkor azt végrehajtással le fogják foglalni. Ha nincs, akkor is letilthatják a jövedelmedből. Én a helyedben beletörődnék, hogy nagy veszteségeid lesznek anyagilag. Menj el dolgozni egy jól jövedelmező helyre, akár külföldre is és fokozatosan törlessz.
A szerencsejáték-függőséget meg kezeltesd.
5/7
Szerinted engem nem hagytak szarban?
Mindig segítettem mindenkinek, és nem vártam hogy vissza kapjam. Itt nem csak anyagi dolgokról van szó, lelkileg sem támogatott soha senki.
Visszatérve, nyugodj meg nem szorulnak annyira rá hogy törlesszem a tartozást. De köszönöm egy korrekt választ adtál!:D
9/9
Nem vettem fel a kapcsolatot, már úgy érzem nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!