Mit tanácsoltok?
Egy ideje a területileg illetékes pszichiáterhez járok de nincsen javulás.
Hiába mondom el a tüneteimet állandóan és kérem a segítségét,nem akar a korábban egy másik pszichiáter által felírt gyógyszereimen változtatni,nem akar hozzányúlni.
Inkább magán orvoshoz mennék.
Ezt hogyan csináljam?jelentkezzek be először egy magán orvoshoz és utána lemondani a helyi pszichiáteri "segítséget" vagy fordítva?
Azaz,ott akarom hagyni és magánba menni.Ennek mi a menete?
Csak nem mész többet és ennyi
Nem kell bejelenteni.
Köszönöm nektek!
Csak olyan kétely van bennem,hogy látja a gépben,hogy milyen gyógyszerek vannak felírva hónapok óta.Nehogy az legyen,hogy a "maszek akihez elmegyek,hogy ő se nyúl hozzá az eddig beállított gyógyszerekhez azt mondván,hogy járok a helyi pszichiáterhez és ha ő ezt így látja jónak akkor én nem bírálom felül még magánban sem"
Két ilyen maszeknál voltam és vittem a jelenlegi ambuláns lapot! Nem akartam hazudni,hogy nincsen pszichiáterem.
Egyszerűen mondjam azt hogy már nem megyek vissza a helyi dokihoz? de a szó elszáll,csak kéne egy igazolás,hogy ott befejeztem és másra bízom a további kezelést vagy mit kéne tennem?
legutóbb kb.3 hónapja voltam magán dokinál,vittem a papírt és nem akart hozzányúlni,20 ezer a kukába ment.Azt is lehet mondani,hogy már otthagytam az előző tb-s dokit vagy azt látja,hogy még hozzá vagyok "bejelentve"?
Bocsánat,csak nem akarok megint potyára odamenni az új dokihoz! Szerintetek jó ötlet,ha felhívom és elmondom,mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!