Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hisztrionikus személyiségzavar...

Hisztrionikus személyiségzavaros barátsága?

Figyelt kérdés
Azért írom ezt a kérdést, mert volt szerencsém barátságban lenni valakivel, akinek ez a diagnózisa. Kb egy évig tartott a dolog, aztán otthagytam. Az elején úgy éreztem, hogy mennyire megértjük egymást, ugyanazokon a tapasztalatokon mentünk át, hízelgett, hogy ennyire velem akar lenni stb (nekem is személyiségzavarom van, és nagyon jól tud esni, ha valaki annyi szépet mond rólam). De aztán rendre azt éreztem, hogy ha nekem van szükségem arra, hogy valaki meghallgasson, lelki támaszt nyújtson, nagyjából semmit sem kapok vissza. Nem tudom, hogy én látom-e rosszul a helyzetet, ezért vagyok kíváncsi arra, hogy másoknak milyen tapasztalatai voltak (diagnosztizált!) hisztrionikus személlyel.

aug. 20. 21:37
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
en az (is) vagyok hat, most mit irjak.. nekem tobbfele van, de talan az, hogy nem hallgat meg teged mert o akar mindig a kozeppontban lenni ezert talan gyorsan valtozik a hangulata. Egyik nap leszar masik nap jaj mondjak legyszi mi tortent bocsi multkor de annyira akarom tudni. haaaaaat. az a resze, hogy megkerdezem hogy van igaz en total leszarom meg azt is ha melyen belemegy, azt en elkezdem a gondjaimat a vilag robbanasahoz hasonlitani az ovehez kepest, az en gondom a legfontosabb, az ove semennyi szinte. Kb ennyi. Most nem jut tobb az eszembe. De nekem tobbfele van, ez csak amit tudok magamrol amit most felneztem hivatalos definiciok gyujtemenyeben (DSM), egy par megfelel, sok nem. De nekem bonyolult, tobbfele van, ne vedd szentnek az en problemam. Meg gyogyszerezve vagyok szoval mar ja. De a betegseg elobb volt mint a kezeles. Es a korelozmenyben a betegseg/szemely.zavar szerepelt meg a tortentek.
aug. 21. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!