Hogyan szabaduljak meg a kórházból származó traumáimtól?
Figyelt kérdés
Van ezen kívül más is de az nem gáz,viselem.Viszont oda "visszajáró" vagyok sajnos.Mindig megyek
Ha tudom hogy a közelébe vagyok már görcsöl a gyomrom az idegtől,a szívem meg majd kiesik
És ez minden alkalommal így van.
aug. 16. 20:46
2/6 anonim válasza:
Ki a fene szereti a kórházat? Milyen osztály? Pszichiátria?
3/6 anonim válasza:
A betegjogi képviselő kiváló pszichológus.
4/6 anonim válasza:
Rakd össze magad ujra, épülj fel, alapoktól-újra. Ahogy egy házat sem a tetőről építenek, úgy az összetört ember sem kivülről épül ujra, hanem belülről kezdi az építkezést:
6/6 Ypszilon1980 válasza:
Nem kell ide pszichológus, hacsak nem mentális probléma is van emellett, vagyunk ezzel így páran, hogy torkunkban dobog az ideg mikor közelítünk egy ilyen intézmény felé,csak az önkontroll segít, én nemrég voltam műtét miatt, a váróban majdnem aludtam már, nekem sikerült ezt elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!