Mit tehetek ebben az esetben, mentalis kivizsgálás, adhd?
A körzeti pszichológus részletes kivizsgálásra küldött, mert azt gyanítja hogy autizmusom van es esetleg adhd-m.
Mire sorra kerültem beleástam magam a témába, be kell valljam azonban meglepett a feltevése, de rájöttem, hogy stimmel sok minden, es “boldog” voltam, hogy kezdek érteni dolgokat!
Mert legalabb tudom, hogy mi a baj!
Mikor bekerültem a “szakemberhez” 2 nő fogadott, akiknek ezt elmondtam es az egyik közülük kiborult, hogy az a körzetis milyen elhamarkodottan beszél stb es kezdett előadást tartani nekem az adhd ről h pedig lehet az es nem autizmus es abszolút nem viselkedett szakemberhez méltón. Nagyon csalódott voltam, úgy tűnt a szakember hulyebb mint én, tehát nem stabil nincs önuralma azt gyanítom hogy érintett a betegségben, mert csomó könyvet írt az aztizmusról, ezt meggogglaztam róla a neten, meg mielőtt talalkoztunk volna, tehat h ő maga is autista, arra gondolok.
Most meg folytatják a kivizsgálást digitalis postan küldenek nekem kerdeseket, pl hogy szerintem en hova sorolnám a diagnózisom, h adhd vagy autizmus?
En ezek utan mar nem mertem elmondani mit gondolok, mert arra gondolok, hogy provokálnak es azt válaszoltam, hogy meg nem sikerult elmélyüljek a témában de majd döntsék el ők, mert ők az expertek, erra azt írták, hogy varjak a gondolataim. Mondtam h inkabb nem szeretnék a szimptómaimon vitázni mert nehéz ez.
Mert gondolom vitazni akarnak velem, h en mondok egy diagnózist hogy ők direkt megvétózzák, vagy provokalnak mert úgy gondoljak h mindenkeppen nekem szimpatikus a diagnózis, nem értem mit akarnak tőlem?
Miert akarjak hogy en tegyek magamra diagnózist, ha a masiknak nem tetszett elejétől ez?
Több iskolát végeztem, aminek az orvosihoz is köze van. Erről nem volt alkalman beszélni de azt említettem, hogy több diplomám van.
Attól még lehetek beteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!