Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért beszélek mindig magamban?

Miért beszélek mindig magamban?

Figyelt kérdés
Ez nagy probléma lehet ha magamban beszélek mikor teljesen egyedül vagyok? Vagy ez normális dolog?
aug. 16. 09:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs társaságod, miért ne tehetnéd? Nincs abban semmi különös.
aug. 16. 09:52
 2/9 Kólauborkával ***** válasza:
Én csak úgy tudok tanulni, szóval nálam normális. Kinek mi.
aug. 16. 10:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, miket. Ha te és te beszélgettek, kérdéseket teszel fel magadnak, akkor valami nem kerek. De ha megy valami a tévében és teszel megjegyzést, az megint más.
aug. 16. 10:12
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Én nekem az életemben nem nagyon van bizalmasom, így megbeszélem a hangrögzítőmmel és visszahallgatom. Durva de logika az alapja!
aug. 16. 10:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy kapsz-e választ rá bent.

Ha beszélgetsz Magaddal és hallasz hangot, aki megválaszolja bent más hang akkordon, az személyiségzavar valamilyen formája, gyakoribb eset a DID, de ezeknek van további tünete

Ha simán csak dumálsz Magadnak, hogy ne érezd Magad egyedül az normális

Jobban meg is jegyzi az ember úgy a dolgokat

aug. 16. 10:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond addig amíg nem hallucinálsz mellé.
aug. 16. 10:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja nem teszek fel magamnak kérdéseket semmi ilyesmi csak néha azon kapom magam,hogy hangosan beszêlek de nem akarom,hogy bárki is hallja mert a végén bolodnak néznek
aug. 16. 11:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Meg hangosan is szoktam olvasni
aug. 16. 11:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideje már észre sem veszem ha valaki magában beszél az utcán, annyian telefonálnak azzal a fülbe rakhato okossaggal
aug. 17. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!