Nem tudom mi lehet velem de sok sorozat gyilkosos filmet es minden ilyen ehhez hasonló dolgot néztem és így mindig el képzeltem a dolgokat, hogy mit élhetett át az aldozat, mi járhatott a tettesnek a fejébe stb.. és hát ugy-e mindenki beszél magába valamilyen szinten és arra lettem figyelmes, hogy rossz agresszív kényszergondolatok támadtak rám és mondtam magamnak én nem tudnék ilyet tenni és kezdtem szorongani, reszketni és erősödtek fel és a gondolataimba az volt, hogy de mi van ha még is tudsz, mi van ha ilyen ember vagy , mi van ha elveszted a kontrolt és akkor kezdtem mentális betegségek után olvasni és olvastam egy csomót, ocdt, több személyiséget, skizofréniát és én hamar be tudom mesélni magamnak hogy jajj én most biztos milyen mentális betegségben szenvedek és már több hete gyötörnek az ilyen kényszergondolatok és nyugtatom saját magam de ilyenkor azaz érzésem, hogy akkor lehet több személyiségem van azért mondogatom magamba a dolgokat próbálom nyugtatni magam stb.. tudom nem lennék képes semmi ilyenre még egy állatot sem tudnék bántani de igy a gondolataim úgy ugranak be, hogy mintha meg tudnám csinálni és olyan dolgokat kreál az agyam, hogy már tényleg hülyeség és rossz , és akkor ilyenkor mondom magamnak dehogy tudnék ilyeneket tenni és akkor kezdődik a szorongás és folytatodik minden tovább… és a másik dolog, hogy most azon pörög az agyam akik ilyen dolgokat tudtak csinálni milyen mentális betegségük lehet és félek, hogy nehogy nekem is olyan legyen vagy olyan van
Válogasd meg a filmeket, és ne hülyeséget nézz, mert látod, hogy rossz hatással van rád. Régi jó filmeket, vagy mesét nézzél. Ha szerencséd van kitörli a rossz emlékeket.
aug. 16. 21:34
4/20 anonim válasza:
"és akkor kezdtem mentális betegségek után olvasni és olvastam egy csomót"
Itt fejezzuk be a foteldiagnozist. Tovabb nem olvastam.
aug. 17. 09:06
5/20 anonim válasza:
A kényszergondolatok gyökere a szorongás. Van valami halvány elképzelésed, hogy miért szorongsz? Nekem is voltak ilyen kényszergondolataim fiatal koromban, két hullámban. Én mondjuk nem tudtam, hogy ezek a gondolatok a szorongás miatt vannak és azt sem, hogy mi miatt vanvak.
El kéne menned pszichológushoz. Már ha meg tudod engedni magadnak.
aug. 17. 09:40
6/20 A kérdező kommentje:
Meg tudom engedni magamnak, hát igazából attól kezdtem szerintem szorongani, hogy mi van ha én is meg tudom csinálni ezeket a dolgokat és el vesztem a kontrolt és akkor kezdett hülyeségeken járni az agyam
aug. 17. 10:54
7/20 anonim válasza:
6
Ha meg tudod engedni magadnak a pszichológust, akkor menj el, még az is lehet, hogy nem kell sokáig járnod, csak pár hónapig.
aug. 17. 10:59
8/20 A kérdező kommentje:
De sulyos vagyok? Mert azt olvastam masoknak is vannak rossz gondolatai csak ok nem porognek az ilyesmiken es gyorsan el is felejtik.. nem akarom el szolni magam de 2 napja mar mintha jobban lennek probalom magam helyre hozni egy gyogyitani, mert felek ha el megyek orvoshoz fel irnak egy csomo gyogyszert amit nagyon nem szeretnek
aug. 17. 12:12
9/20 anonim válasza:
8
Teljesen mindegy, hogy másoknak hogy van. Szerintem igenis jót tenne, ha elmennél pszichológushoz. Az orvos a pszichiáter. Nem véletlenül nem őt javasoltam.
aug. 17. 15:09
10/20 A kérdező kommentje:
De az ilyen ocd ha egyaltalan az van nekem az ilyenek nem valosulnak meg igaz? Mert mindig azon porog az agyam hogy vannak mentalis betegek akik szornyuseget csinalnak es ettol felek, hogy nehogy olyanom legyen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!