Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vagdosás nyomai örökre megmara...

Vagdosás nyomai örökre megmaradnak?

Figyelt kérdés
2024. aug. 14. 06:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Takarodó a pszichiátriai gondozóba.
2024. aug. 15. 16:53
 12/15 A kérdező kommentje:

???

2024. aug. 15. 17:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem azt akarta kifejezni nem túl cizelláltan a 11. válaszoló, hogy annyira abnormális dolognak tartja az öncsonkítást, hogy sürgősen a pszichiátriára küld téged.

Van benne ráció, mármint egyetértek vele valamennyire, bár nem a stílusában, ám szerintem pszichológussal kezdd, és ha ő nem tud a beszélgetős terápiájával segíteni, akkor fordulj tényleg pszichiáterhez gyógyszerért.

Amúgy meglepő a korod, mert én is sokkal fiatalabbnak gondoltalak, így meg aztán pláne a pszichológusnál a helyed egy jó kis áskálódós terápiára, ahol megértheted a helyzetedet más szemszögből is, esélyed lehet a traumafeldolgozásra és ha lelkiismeretes a pszichológus, úgyis eltanácsol, ha nem tud segíteni rajtad, de hogy bőven van mit a múltadban áskálódni, az hétszentség, és én tényleg pszichológusi - csak beszélgetős - terápia pártján vagyok.

2024. aug. 15. 20:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Voltam már többször pszichiátrián, pszichiáterhez is járok, gyógyszereket is szedek.
2024. aug. 16. 12:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk az legalább jó, hogy bevallod, hogy féltékenység és harag.

Tulajdonképpen nehéz arra válaszolni, hogy a vagdosás nyomaival mi lesz, mert mindenki inkább vissza akar kérdezni, hogy de mégis mi van veled?

Sajnos fogalmam sincs mennyire marad meg. Hát, ha már a bosszúnál is tartasz, szurkolok, hogy ez ne igazán az öncsonkításban valósuljon meg, és a bosszú után jöjjenek más érzések is. Mondjuk hogy magad miatt örülj valaminek, és ne mások rossz érzésén keresztül.

aug. 31. 16:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!