Ha valakinek nincsenek céljai, a mának él, nem érdekli más csak az élvezetek hajszolása, gondolok itt evésre ivásra szexre utazásokra, az milyen jellemű ember, estleg valamilyen mentális betegségben szenved?

Ettől még nem bolond. Ennyierővel, aki gyereket vállal meg csak a fajfentartási ösztöneinek él? Ott milyen cél van? Beilleszkedni és megfelelni a társadalmi elvárásoknak?
Az utazás, élvezetek is egy cél. Ha megdolgozik érte, akkor miért ne? Élje úgy mindenki az életét, ahogyan tudja és szeretné, persz normális, törvényes keretek között, nem másokat tönkretéve, így értem. Amúgy meg a a szexualitás, mint cél, amit negatívan tüntettél fel: konkrétan minden egészséges felnőtt (és persze tini) életét ez bizony mozgatja és nem is kicsit.

Tök egészséges vagyok - és hedonista!
Antarktiszt kivéve mindegyik földrészen jártam, mindhárom óceán partján fürödtem, minden nap iszok sört, és sok barátnőm van...
És imádom ezt az életet.

Ha ez az élet elve, akkor semmi gond.
Ha azért csinálja, hogy addig is X dologra ne kelljen gondolnia, akkor baj.
Persze lehetnek átfedések, vékony jég...

Miért? Mi tegye boldoggá? A mindennapi robot? Amit a "kedves" kormányunk akar lenyomni a torkunkon a kihasználásunk érdekében "munkaalapú társadalom" címszó alatt hogy legyen kiket levámolni a különféle adókkal és járulékokkal? Közben lóf@szt sem kapunk mert közügyekkel nem foglalkoznak csak a külföld és a "mutyi"? Beteg nem lehetsz mert megdöglesz?
Szép életcél!
Bódottá' gyere haza!

"gondolok itt evésre ivásra szexre utazásokra"
Jól csinálja! Ebben a "QRVA ORSZÁGBAN" (Gyurcsány után szabadon) más örömünk úgyse nagyon lehet!
"milyen jellemű ember"
Okos!

Kitűzöd a célt! Milyen perspektíváid vannak?
Úgy értem van -e alaptőkéd?
Jó munkahelyed?
Kapcsolati tőkéd?
Támogató, stabil családod?
Mert így elhiszem hogy vannak céljaid!
De aki alapból sánta babakocsival indul neki az életnek az általában lyukas gatyával is fog éldegélni, a tapasztalatok többsége ezt bizonyítja!
Persze vannak csodák és kivételek, csak ez ritka!
És az országunk sincs a helyzet magaslatán!
Még egyetlen kisember megélhetése sem érdekelte a politikusokat!
Alattunk a tátongó űr, folyamatosan visszahúz minket egy sötét erő ami ezt az országot folyamatosan kísérti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!