Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszióval küzdök. Teszem...

Depresszióval küzdök. Teszem a dolgom, megnevettetem az emberek, de az életbenmaradásért küzdök.Családom szerint gonosz vagyok. Hogy dolgozzam fel ezt?

Figyelt kérdés

Mindig másokért éltem. Parentifikált, abuzált gyerekkor. Külön csaladom van már. Két éve omlott rám az elmém. Pár hónapig mindent elhanyagoltam csak a gyerekeim láttam el. Erős suicid érzŕseim voltak , ezzel és ennek szégyenével is küzdöttem. Most se vagyok boldog. Teszem a dolgom, hülyülök emberekkel,közben bekucorodnék a sarokba, nem ennék, nem innék, nem beszélnék csak lassan elmúlnék. Ez van belül.

Ma a szüleim es testvérem kőkeményen rámolvasták mennyire gonosz ember vagyok. Ez úgy fáj.

2024. aug. 13. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát sajnos az a gyógyszer hogy teszed a dolgodat és arra gondolsz hogy mi lenne ha te nem lennél..Az olyan családtagokat mint a szüleid tesód meg zárd ki az életetedből mert továbbra is károsak...Járj minél többet emberek közé tereld el a gondoloataidat ha rád jönnek a negatív gondolatok.Csinálj valamit mond magadnak hogy ez nem te vagy...
2024. aug. 13. 21:06
 2/5 anonim válasza:
100%
Szerintem az lenne a legjobb, ha szakembert keresnél fel. Nem ciki. Hidd el. Én is járok és nem bántam meg. Jót fog tenni és ne tegyél semmi olyasmit, ami visszafordíthatatlan. Nem vagy gonosz, csak segítségre van szükséged.
2024. aug. 13. 21:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Annyira fáj, hogy bántanak. Csökkentem erősen a kapcsolatot vszínű ez viseli meg őket. Tavasszal is hetekig segítettem. Közben magam.küzdelmét vívtam. Most mintha megtapostak volna.
2024. aug. 13. 21:08
 4/5 anonim válasza:

Ne felejtsd el!Nem vagy gonosz! Amig valaki nem kerül ilyen helyzetbe, az nem tudja, mi zajlik le az emberben ilyenkor.

Kèrlek, keress fel szakembert, aki pontos diagnózist állít fel, és elmondja a további teendőket!

Később, aki akarja, az megérti a helyzeted, az melletted marad. A többieket hagyd a francba, itt a te êletminőséged a tét!

2024. aug. 13. 21:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz. Nagyon szeretem, sokat segít. De az elmém azért sajnos túl makacs..kőkemény a küzdelem. Szedegetem darabjaim a szakember segítségével, erre ezt kapom. Erős lélekkel lehet harcolnék az igazamért, de most visszalökött a mélybe. Elvárják, hogy nekik is megfeleljek, de egyébként lehetetlen megfelelni. Azert is lehordanak, ha a telefint nem veszem fel azonnal
2024. aug. 13. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!