Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért alakulhatott ki nálam...

Miért alakulhatott ki nálam az,hogy csak akkor szeretem magam ha kevesebbet eszek?

Figyelt kérdés

A napokban ehesebb voltam,és három napig többet ettem emiatt nagyon nagy a bűntudatom

Hogyan lehet ennek vége?inmmár 10 éve tart,és most vagyok 24 éves.

aug. 12. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Nincs egy kis súlyfelesleged amitől szeretnél megszabadulni, ami miatt haragszol magadra ha épp nem a “jó úton jársz”?

Esetleg ugyan ez csak egy nagyobb fogyás után félsz hogy visszajön amiért megdolgoztál.

aug. 12. 15:14
 2/8 A kérdező kommentje:

48 kg vagyok,és 159 cm :)

Nem tudom,hogy van-e.

A legnagyobb súlyom 51kg volt,de még mindig gyűlölöm magam.

aug. 12. 17:19
 3/8 A kérdező kommentje:

Egyébként rendszeresen járok konditerembe,és egészségesen eszek,de régen 14 éves koromban sosem volt ez,hogy bűntudatom volt és akkor nem is sportoltam.

Volt egy nagy fogyasom,amikor 35re elfogytam,azóta bennem van ez a bűntudat ha rossz kaját eszek,ha sokat eszek,ha nem megyek edzeni,de azt is észrevettem hogy ha valami rossz dolog történik jobban foglalkoztat ez a dolog,ugyanis amikor kiegyensúlyozott volt az életem és pozitív emberek vettek körül ez elmult.

aug. 12. 17:22
 4/8 A kérdező kommentje:

Mindig mindenki sokkal jobbnak tűnik nálam.

Maximalista vagyok,nemrégiben egy zaklatás áldozata voltam a tanárom részéről(felnőtt oktatáson),ami vissza lökött ebbe a gödörbe.

Legutóbb a szakítás.

Mindig van valami.

És ezt falasrohammal kompenzalom,utána tuledzes vagy alig evéssel.

A falasrohamok elmúltak egy ideje,bár pár napja ehesebb vagyok és félek hogy megint falasrohamom lesz.

aug. 12. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát akkor ezzel mellényúltam, bár a maximalizmusból adódóan simán előjöhet valami hasonló félelem :/ csak épp más a kiváltó ok.

2, Kb 1000% hogy nincs felesleged, és attól nem is lesz ha néha többet eszel, ha egyébként meg odafigyelsz.

3, annyira azért nem kellett volna… az már nagyon kevés a te magasságodhoz is.

4, ez valószínüleg csak te látod így, sokan mások meg úgy láthatják te vagy jobb náluk. :/ a többit amit itt írtál sajnálom.

aug. 12. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Evészavar, hamis testkép, gyenge önbizalom és a zaklatási dolog miatt is érdemes lenne pszichológushoz fordulnod
aug. 13. 09:57
 7/8 A kérdező kommentje:

Szegeden élek,már keresgeltem,de eddig nem találtam igazán jót,és 20.000ért nem igazán szeretnék járni.

Esetleg ha tudtok jót ebben a témában,azt megköszönném.

aug. 13. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Esetleg tb alapú van, de az olyan amilyen, sok idő mire kapsz időpontot, ritkák lehetnek az ülések, 2 hetente vagy ritkábban időpont, rövidebb ülések, nem hozzáértő szakemberek.

A 20 ezer/alkalom sajnos teljesen átlagos, de ha kifogsz egy jót nagyon megéri

aug. 13. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!