Az indokolatlan idegesség és dühkitörés mitől alakulhat ki és mi a megoldás rá?
Indokolatlan dühkitörés szerintem nem létezik. Egyet értek az 1-es válaszolóval. Ha ilyen történik veled, érdemes kicsit jobban mögé nézned.
A fejlődési folyamat nehéz és sokáig tart, de minden erőd megvan hozzá. Ha kell, ne félj segítséget kérni!
#2: Hogy tessék? 🤔
Utolsónak:
Ezért is kérdeztem rá az oltásra,mert én is ezt látom az oltottakon.A volt főnököm (szintén 3x oltott) pl már nem talál maga mellé segédet,mert mindenki kihullik mellőle,amilyen agresszív lett.Ezt kevesen is tudják helyén kezelni,mert míg a "sima" idegességet tudod valamivel csillapítani,addig ez a "covid-agresszió" valahogy elemi dühöt zúdít rá másokra,ami nem mérsékelhető se szép szóval,se észérvekkel.
Nekem se ment,pedig birka türelmem van,s mellesleg együttérző is vagyok,de valami még nekem is sok.Ennél a fajta dühnél nagyon hamar kialakul az az állapot,amikor már tartanod kell tőle,hogy tettlegességig fajul.
Millió példával tudnék élni,akit érdekel,privátban mesélhetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!