Mit takar a családállítás? Személyes tapasztalatok miatt kérdezem itt egyrészt. Maga a szó értelmetlennek tűnik így önmagában,de jókat hallottam erről. Mi történik egy ilyen alkalmon?
Figyelt kérdés
aug. 12. 08:33
1/3 anonim válasza:
Nem szakmai nyelven a családi dinamikád felállítása. Gondolati és működési mechanizmusok, ki mit adott át, miért adta, stb. Milyen sémákat örököltél ezekből. "Olyan lettem, mint anyám, pedig sosem akartam" jellegű dolgok. Jó dolog egyébként, van akinek segít ez a fajta vilanykapcsolás.
2/3 anonim válasza:
Ez tipikusan egy olyan dolog, amit nem fogsz irasok alapjan megismerni, csak ha kiprobalod.
3/3 anonim válasza:
Láttam ilyet, szerintem egy humbug. A pszichologiaban sok olyan módszer van , amiről ódákat zengenek, hogy milyen hatékony, kozben egy kalap szamócát nem ér. Ilyen a kognitív viselkedésterápia is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!