Hogyan törődjek bele hogy sosem fognak teljesülni azok a célok amikről azóta "álmodozom" mióta megszülettem?
És ez így nyílván nem egy lottó 5-ös.Csak jobb életet szerettem volna élni mint amibe felnőttem
Sőtt,nemhogy nem fogom elérni sose,de csak még rosszabb lesz.A mentális betegségek csúnyán közbeszóltak.
Sajnos okos sem vagyok,szóval baszhatom
Gyakoribb az ilyen mint hinnéd. Sokan élik azt az életet ami nagyon távol áll az álmaiktól.
Beletörődni nehéz, de az idő segít. Rájösz hogy ha nem tudod elérni az álmaidat, akkor abból kell kihozni a legjobbat ami van. Kompromisszum és a valóság elfogadása. Próbálj optimistán állni a dolgokhoz "többet szeretnék, de úgy látszik, hogy nekem csak ennyi jutott,próbálom azt értékelni és megbecsülni amim van"
Ha van egészségsed, nem napról napra élsz és még jó családi/baráti kapcsolataid is vannak, már gazdagabb vagy mint sokan mások.
1-es,ez nem így működik.Én lennék a legboldogabb ha ilyen egyszerű lenne.
Bár úgy látom nem sikerült végig olvasnod,vagy nem fogod fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!