Napi 2 liter bor az alkoholizmus?
Figyelt kérdés
aug. 7. 18:21
1/12 anonim válasza:
Dehogy, az az egészséges mennyiség.🤦 Én szerintem max négykézláb tudnék mászni, 2 liter bor után.
3/12 anonim válasza:
Egyes, a napi két liter az ha alszol nyolc órát, akkor 16 óra alatt jelent két litert, vagyis 48 percenként egy deci bor. Ha adsz hozzá két deci szódát, az egy egészséges felnőtt embernek meg sem kottyan.
4/12 anonim válasza:
Amivel nem azt akarom mondani, hogy ez minden nap újra és újra nem jelent alkoholizmust, mert annak épp a rendszeresség a lényege - de maga ez a mennyiség önmagában nem extrém.
5/12 anonim válasza:
Nem, nem az! Kérdezd meg a néhai sógoromtól!
Ja nem, - tőle már ne kérdezd!
6/12 anonim válasza:
Alkoholizmus nem a mennyiségtől hanem a rendszereségtől függ. Ha napi egy felest megiszok és nem bírsz ki egy feles nélküli napot vagy erősen hiányolod azt a felest akkor igen, az alkoholizmus.
7/12 anonim válasza:
Erősen az.
Ha még élni akarsz, kérj segítséget.
8/12 anonim válasza:
Egyértelműen.
A rendszeressége miatt is. De a 2 liter már önmagában is mennyiség.
9/12 anonim válasza:
Határozottan... Nem is értem mi a kérdés ebben a témában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!