Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet ennek az oka?

Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

Évek óta nem voltam igazán boldog. Már voltam depressziós (tehát volt klinikai depressziós epizódom), de most nincs. Ennek ellenére évek óta boldogtalan vagyok, nagyon sokat híztam, nem lelem örömöm korábbi tevékenységekben és sokat szorongok. Általában magányosnak érzem magam. Ezek ellenére minden tevékenyégemet ellátom, bár néha nehézséget okoz.

Ez a depressziónak lehet utóhatása? De ilyen sok idővel utána is? (kb. 4 éve volt az epizód)

2024. aug. 6. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szakember, de ez nekem kezdődő depressziónak tűnik.
2024. aug. 6. 21:33
 2/3 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm a választ!

Ezt azért nem tartom valószínűnek, mert ezek a "tünetek" -változó intenzitással ugyan- folyamatosan jelen vannak 4 éve. Vagy lehetséges, hogy ennyi idő alatt alakul ki az új depresszió?

2024. aug. 6. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A depresszió egyes fajtáinak különböző szakaszai vannak, ez valószínűleg ugyanaz a probléma, csak az intenzitása időről-időre változik.
2024. aug. 6. 22:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!