Jogos hogy emiatt kialakult bennem egy vérvételi fóbia?
Figyelt kérdés
Hihetetlenül stresszelek és egyszerűen már nem akarok vérvételre menni, nekem nagyon nem való a vérvétel mert eddig mindig az volt hogy volt egy emelkedés és csak pánikot csináltak az orvosok belőle azt kiderült hogy nem is volt akkora baj, például volt egy hemoglobin, hematokrit emelkedésem és azt hitték hogy policitémiám van közben nem volt, volt egy ferritin emelkedésem azt hitték hogy valamilyen vasaraktározási betegségem van de közben mégsem, aztán volt egy pici vércukor emelkedés kiderült hogy az is vaklárma volt... hihetetlen stresszel járt ez nekem és majdnem minden vérképnél volt ilyen érték ami pánikot okozott, ez nekem eléggé rossz emlék volt ezért fóbiám van már szinte a vérvételtőlma 08:48
1/1 anonim 

válasza:

Ha meg mégis baj van és nem derül ki, mert nem mész vérvételre az rosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!