Idegsség, streszz okozója lehet sztróknak?
Figyelt kérdés
nálam egütt ol a kettő#szrtók
aug. 6. 15:12
1/9 A kérdező kommentje:
szerintem én attól kaptam
aug. 6. 15:12
2/9 anonim válasza:
Igen, régen úgy mondták: megütötte a guta.
3/9 anonim válasza:
Mekkora volt ez a sztrók,kórházba i kerültél ?
4/9 anonim válasza:
Szinte csak az az okozója, csak nem látnak rá sokan.
5/9 anonim válasza:
Önmagában nem lehet okozója, kell hozzá valamilyen veleszületett szív és érrendszeri betegség, vagy szerzett rossz szív és érrendszeri állapot
6/9 anonim válasza:
40 éves kor alatti elég ritka. Bár nem mindegy, hogy vérzéses sztrókról vagy ischaemiásról beszélünk. Ischaemiás gyakoribb, de azért ott több tényező áll fenn együttesen. A vérzéses ritkább és az hamarabb előfordulhat fiatal populációban de alapbetegségek nélkül kb 100 ezer esetből 2 évente.
7/9 A kérdező kommentje:
2-es az n4m az agyvérzés,,
aug. 6. 23:06
8/9 A kérdező kommentje:
3-as saját lábamon indultam ügyeletre mkor felfogtm, hogy baj van.OTT MENTŐT HÍVTAK
aug. 6. 23:07
9/9 A kérdező kommentje:
levertem mindent , min vak a poharat és mellé öntöttem a sört pohárnak
a telefontól kezdve mnden kiesett s kezemből, a fémpénzta zsebem mllé tettem
aug. 6. 23:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!