Szerintetek a pszichiáternek el kell mondanom, hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Kimerítettem a depresszió kritériumait, emiatt a pszichiátrián Olwexya-t, Frontin-t írtak fel és pszichológushoz irányítottak. Majd vissza kell mennem a pszichiáterhez. Elsőre nem mondtam neki, de szerintem az is közre játszott a depresszió kialakulásában, hogy elmondtam a szüleimnek 1 éve, hogy meleg vagyok és nem fogadják el, nem beszélhetek róla nekik, a párkapcsolatomról a szüleimmel. Ez olyan információ, amiről a pszichiáternek és a pszichológusnak feltétlen tudnia kell?aug. 3. 15:18
11/13 anonim válasza:
Mondd el neki....csak úgy tud segíteni ha teljesen kinyitod magad.Meg aztán egy pszichológus elég hamar rájön.Könnyítsd meg a sikeres terápiát!Amúgy bármi is történt otthon ,ne szégyelld magad.Tudod mekkora dolog ,hogy elmondtad otthon.Mások ennél kisebb dolgot sem mernek elmondani
12/13 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki és teljes természetességgel fogadta az egészet.
Azt is mondta, hogy a család álláspontját nem tudja megváltoztatni, csak nekem tud segíteni abban, hogyan kezeljem és hogyan dolgozzam fel az emiatt adódó nehézségeket.
aug. 6. 17:15
13/13 anonim válasza:
Naaa ....nagyon jól cselekedtél.engedd ,hogy segítsen.a feldolgozástól,önelfogadástól meg ne féljj.Tapasztalatból mondom ,ha az megtörténik,teljesen kinyílik a világ ,előtted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!