Aki bipoláris milyen gyakran változik a hangulata ?
Figyelt kérdés
Nekem naponta többször is. Akár 10szer 20 szor. Van ,hogy jó kedvem van és néha még pörgök is ,de az ritka. A legtöbbször depresszio van. Akkor csak fekszek. Még wc re is nehezen megyek el. Aztán hirtelen jobb lesz. Bipoláris 2es vagyok. Nálam nincs mánia csak hipománia. Lamolepet,rispedont,sertralint szedek és még így is ez van évek óta. Aki benne van az ,hogy éli meg ? Mit tesz ellene,hogy kevesebb legyen a depresszios fázis ?aug. 3. 14:13
1/11 anonim válasza:
Biztos helyes ez a diagnozis? Nem inkabb a borderesek valtogatnak ennyire surun?
2/11 anonim válasza:
Mióta van meg ez a diagnózisod?
Én bipol1 vagyok, szinte mindig depressziós vagyok. Eddig tavasszal vagy nyár elején jött a kevert vagy a hipománia vagy a mánia, idén nem.
3/11 anonim válasza:
Én bipoláris 2 vagyok, évente két hipomániás epizódom szokott lenni (jellemzően májusban és novemberben), egyébként leginkább lehangolt vagy semleges hangulatom van.
4/11 A kérdező kommentje:
1es Nem illenek rám a borderline tünetei. 2es 6 éve diagnosztizáltak,de már előtte is éreztem.
aug. 3. 14:59
6/11 anonim válasza:
Nekem is tavasszal van egy felporges. De már jól tudom kezelni. Betegség tudatom van így látom ha valami nem oké, akkor többet pihenek pl mánia esetén , de depressziós időszakra pedig nálam a mozgás, seta bicaj a legjobb. írok napi bejegyzéseket és így a pms nél nyilván idegesebb vagyok. Amikor még vége a men színek akkor meg a hormonok miatt jobban vagyok.
7/11 A kérdező kommentje:
Nekem annyira mély a depresszios fázis,hogy felkelni is alig tudok az agyból. Nem hogy még mozogjak is vagy bármit tevékenykedjek.
aug. 4. 04:54
8/11 anonim válasza:
Jarsz terapiara?
Gyogyszercsere esetleg szoba kerult mar??
9/11 A kérdező kommentje:
Terápiára nem járok. Sajnos alkoholista vagyok a gyógyszerek mellett. Alkohollal könnyebb együtt élni ezzel
aug. 13. 16:31
10/11 anonim válasza:
Uhh... Atmenetileg lehet, de egyebkent az alkohollal magad alatt vagod a fat. Soha nem jossz ki ebbol, amig iszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!