Hogyan lehetnék újra termékeny?
Figyelt kérdés
Most hogy jön az őszi idő megint előjött az éves depresszióm, alapból egy rendkívül vidám, lelkes, produktív személy vagyok de minden őszre elfaradok és még akarok halni. Hogy győzhetném le?aug. 2. 14:18
1/4 anonim válasza:
Őszintén szólva én is ilyen vagyok, szóval figyelném a kérdést, mert eddig én se találtam rá megoldást.
2/4 anonim válasza:
Hol élsz te hogy már ősz van nálatok? Itt még jön vissza egy tartós kánikula hamarosan.
3/4 anonim válasza:
A termékenység a gyermek nemzésének képessége, amit általában természetesnek veszünk, de számos tényező befolyásolhatja, többek között az életkor, az életmód és egyes betegségek.
4/4 anonim válasza:
Magnézium
D vitamin
Cink
C vitamin
Es jarjal el edzseni tomeget novelni telire
Nyáron meg szalkásits rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!