Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetnék én?

Mit tehetnék én?

Figyelt kérdés

Barátnőm egyszerűen nem látja be hogy sz.rik az anyja a fejére. Hónapokig beteg ami előfordul sűrűn, megse látogatja pedig 40kmre lakik. Orvost is én meg a szüleim keresünk. Az anyja meg ha méltóztatik felhivni akkor csak q megjegyzést teszi akikhez elvittuk.

Szakorvoshoz vittük Barátnőm de azt mondta idő kell a gyógyuláshoz. Elmondta mit csináljon, erre fel az anyja most elviszi egy házi orvoshoz.

Egyszerűen semmit nem lép a lánya felé, de pampog a távolból. Úgymond minden rám és a szüleimre szakad ami vele kapcsolatos ha beteg vagy meg kell oldani valamit. De az anyja csak hangolja a teendők ellen hogy meggyógyuljon, meg az orvos szavai ellen is hangolja.

aug. 1. 21:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!