Mit vegyek be, hogy ne legyek folyton ennyire szétcsúszva?
Figyelt kérdés
Rettenetesen szorongok,emiatt esetlen vagyok,csetlek-botlok,alig látok magam elé. Hiába alkohol, nyugtató etc nem lesz jobb,csak rosszabb..csak nő a szétesettség...alig vagyok ezen a világon...a tb-s terápia kevés és hasztalan...mihez nyuljak hogy jobb legyen?
2024. júl. 22. 15:15
1/7 anonim válasza:
Akkor lehet, mással kellene kombinálnia terápiát és/vagy komolyabb terápiát kell folytatni
2024. júl. 22. 15:22
2/7 anonim válasza:
Ez általános vagy ebben az időszakban ennyire súlyos? Csak azért kérdem, mert én ilyenkor, nyáron vagyok hasonlóan hozzád. Olyan erzes, mintha csak àlmodnèk, nem a valóságban èlnék. Életkedvem sincs… de általában csak nyáron jlyen erős ez, nemrég olvastam, hogy létezik nyári depresszió lehet nàlad is ez van. Sajnos megoldást nem tudok, csak esetleg egy jobb szakembert, pszichoterápiát, nekem ott javasoltak egy két trükköt, de nem tűnik el csak meg tanultam elfogadni magam így, és nem veszem annyira szívre.
2024. júl. 22. 15:43
3/7 A kérdező kommentje:
Általános. Nagyon durván tönkrement idegrendszerem van már évek óta
2024. júl. 22. 15:52
4/7 anonim válasza:
De gondolom azt sosem próbáltad, hogy csinálsz pár egészséges napot, ugye? Zabos-gyümölcsös reggeli, kocogás, grill hús zöldséggel, általad facsart gyümölcslé, relaxálva pihenés, szauna, stb.?
Ugye, nem?
Nem terápia, pia kellene, hanem egy emberi életforma.
2024. júl. 22. 22:25
5/7 A kérdező kommentje:
De, egyébként próbáltam azt is megmondó kapitány. Nem tizenéves vagyok,jópár korszakon túl vagyok
2024. júl. 23. 04:21
6/7 anonim válasza:
Akkor pontosan tudnád, hogy nem a tünetet kellene kezelni, hanem a kiváltó okot... Ha fáj a fogad, akkor is fájdalomcsillapítón élsz, foghúzás helyett? Engem is kezelt igazságügyi elmeszakértő, és tudom, hogy a retkes tabletták csak kiütnek, hogy ne gondolj a szarra. A szart kilapátolni kell, nem letakarni egy pokróccal.
Segítő szándékkal írtam, hogy listázz kis, jótékony feladatokat napiszinten, és teljesítsd őket. Napi 10 perc séta, egy hét múlva fél óra, aztán 1 óra, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!