Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok rosszul az...

Miért vagyok rosszul az iqostól és társaitól?

Figyelt kérdés
A Glo, Iqos ugyanolyan rosszullétet okoz nálam, egy darabig jólesik, majd egyszercsak megundorodok tőle, de olyan szinten, hogy napokig nem tudom kiverni a fejemből a szagát, ízét és az öklendezés jön rám, ha csak eszembejut. Főleg ha megérzem a csikknek a szagát, szerintem borzasztó, az íze elviselhető, de a szagától, ha zárt térben szívom, vagy bárki más, felfordul a gyomrom. Semmi nem váltott még ki belőlem ilyen undort. A rendes cigiről szerettem volna átszokni, de én úgy érzem, hogy engem beteggé tesz, jön ez az undor és utána hiába nincs a szemem előtt se a készülék, napokig tart mire elmúlik, mintha addig nem tűnne el teljesen az orromból a szaga. Ha valami undorító szagot érzek, vagy dolgot látok gyorsan eltudom felejteni és semmivel kapcsolatban nem vagyok ennyire finnyás. Valaki tapasztalt már ilyet? Annyian szívják és még senki nem panaszkodott erre, ha kérdeztem másokat azt mondták, hogy soha nem voltak rosszul tőle. Vajon akkor nálam miért okozhatja ezt?
2024. júl. 15. 06:31
 1/1 A kérdező kommentje:
A dohányzás kategóriába szerettem volna tenni csak mellényomtam
2024. júl. 15. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!