Volt aki váltott? Zolsanat szedek alváshoz,10 mg esténként. A doki yarocent írt ki helyette. Fogok tudni aludni? Nem az átalvás hanem az elalvás a gond már évek óta. Aki váltott hogy élte meg? Minden tapasztalat érdekel. Elvonási tünetek miatt nem félek,viszont a nem alvástól annál jobban. Milyen hatással volt rátok a yarocen? Tudom milyen szerepet tölt be,tudom mi a dolga,engem tényleg személyes tapasztalat érdekel
1 - 2 het es hozzaszoksz. En is szedtem 15mg meg 30mg meg 45mg is. Valaki 75mg-ig is elment (pszich. altal). Elso szedesre 1 hetig ki nem keltem az agybol. Masodik heten fokozatosan ebredtem majd lassan - lassan mar elmult az altato hatasa, nem teljesen, de saccra 70 - 80%-ra.
Segitett az alvasban, de a kajalas megmaradt. Meg ezek megvaltoztatjak a metabolizmust is, a szenhidrat metabolizmusat peldaul. Nem csak arrol van szo, hogy "jol erzed magad ezert tobbet eszel" mondjuk arrol is, de mellette megvaltozik maga a felszivodasa annak amit ettel. Viszont sajnos majdnem minden ilyen gyogyszernel ilyen van. Van egy kivetel ami nincs szinte egyaltalan hatassal a tomeg novekedesre es antipszichotikum;
ziprasidone-nak alacsony dozisban altato hatasa van, pont ami kell, es nincs hizas, sot fogyast is megfigyeltek vagy stagnalast. Persze mint minden antipsz.-nak vannak hatranyai, hozza kell szokni ha meg abbahagyod akkor meg ahhoz is. De nyilvan ki van vonva.
2024. júl. 15. 12:39
12/17 anonim válasza:
Van tablettás formája, amit elég lenyelni. Kicsit lassabban hat.
2024. júl. 16. 05:15
13/17 A kérdező kommentje:
Este már ezt se szedtem be. Nem az íz a legnagyobb gond, hanem hogy pánik rohamokat okozott a napokban. Eddig nem volt pánik gondom,ne most kezdjük el. Ha nem bírok aludni,inkább vissza kérem az altatót. Van itthon arany tartalék ha nagyon muszáj,de inkább nem szedek semmit
2024. júl. 16. 11:15
14/17 anonim válasza:
Van más albást segítő antidepi. Pl Valdoxan, Trittico stb
2024. júl. 17. 04:52
15/17 anonim válasza:
Tritticotol nekem felallt a dako reggel de ugy hogy fajt mar, de aztan lement. Valdoxanrol meg nem hallottam de ahogy utana neztem igeretesnek hangzik.
2024. júl. 17. 09:25
16/17 A kérdező kommentje:
Mind a kettő depresszió és szorongás kezelésére van. Nekem egyik sincs,neurológiai gond miatt nem tudok aludni,nem pszichiátriai dolgok miatt. Többet nem szeretnék ilyen szerekhez nyúlni,ha nincs gond nem generálok alapon
2024. júl. 18. 10:07
17/17 anonim válasza:
Yarosent szedek 2 éve... emelt adagot jelenleg 90mg/nap/reggelés délben 15mg este2x30/ feldob jól vagyok bár megszokom talán lehet 125 mg remélem/ altatónak Zolsana aYarosen csak állandó ellenörzéssel megy de én birom és kivánom.. néha vannak akaratlan mozdulatok stb stb de az egész jól esik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!