Ha nem hat a Sanval, Somnol, Zolsana típusú altató, miket írhat mèg ki a háziorvos?(bővebben lent)
Sajnos par eve van egy betegsegem, ami nem okoz insomniat, viszont teljesen tonkretett mentalisan es ezert borzalmas az alvásom. Annak orulok, ha 2-3 orat ébredés nèlkül átalszom… már, ha sikerül elaludnom egyàltalán.
A fent említett gyógyszereket nagyon ritkán vettem be, kb 2.5 év alatt fogyott el 30db, sose szedtem folyamatosan, mèg egy héten át sem. Szóval tolerancia kizàrva .(más gyógyszert sem szedek)
Ezekkel az elalvás hamarabb megy, de ugyanúgy felkelek csomószor éjszaka. Mivel rövid ideig vannak a szervezetben ezek a Z tipusú altatók…
Amikor nagyon nem tudok elaludni, napokig, hetekig, mi lenne az a gyógyszer , ami segíthetne legalább 5 órát megébredés nélkül átaludni?
Teljesen tanácstalan vagyok.
Egy rohadt altatóval is 500x kelek éjszaka…
Nkoazi! Esteleg a signopamot probalta valaki? Benzo, de elvileg eros az altato hatasa
Nekem a 0.25 mg-os xanax , mint egy cukorka, semmit nem hasznal. Haromszor vettem be eletemben kb, de semmi.
Ugyanaz🥲 kb orankent megébredek, ha sikerul elaludnom egyaltalan…
Azota kaptam gerodormot, attol 2x sikerult ataludnom 6 órát kb… ami az en esetemben nagy szó😅 de volt, h azzal is megébredtem.. kb 5x szedtem belőle be…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!