Az öngyilkosság az mitől van?
Figyelt kérdés
Hogy én megunom az életemet meg sohasem éreztem magamat jól benne!?júl. 10. 20:52
1/11 anonim válasza:
Az öngyilkosság egy beszűkült, kóros tudatállapotban elkövetett bűn. Vannak olyan szerek, amikkel lehet szeretni az életet. A körzeti pszichiáter készséggel fel is írja.
2/11 anonim válasza:
Sok mindentől függ pl depreszió okozhat ilyeneket.Vagy olyan helyzetek amiket úgy érzel nem tudod megoldani.De trauma hatására is kialakulhat ez.Hogy nem tudsz így tovább élni.Nálam pl az volt,hogy bántottak sokáig és igazábol nem akartam meghalni hanem kiakartam kerülni ebből a helyzetből.Egyébként ez öröklödhet is asszem szóval ez is függhet ettől ,hogy szüleidnek voltak-e ilyen bajai.
3/11 A kérdező kommentje:
Jó csak én mi a francnak kaptam meg ezt a produkciót ha nem vagyok rá alkalmas!?
Annyi minden miatt lehettem volna az és amíg csak élek és meg nem halok hogy eldobni az emberi életemet nem az most is a fejembe jár állandóan állandó jelleggel mindig de akkor minek születtem meg vagy én nem tudom a korrekt és igazságos választ rá!?
júl. 10. 21:03
4/11 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom hogy minek születtem meg és minek éltem és élek még mindig egyáltalán!?
júl. 10. 21:05
5/11 A kérdező kommentje:
Annyi rengeteg sok értelmes ember van az egész világon ők sokkal alkalmasabbak erre az emberi posztra!!!
De én meg nem pechemre.
júl. 10. 21:10
6/11 anonim válasza:
Feltehetően igen kevés benned az érdeklődés a világ dolgai iránt....
7/11 A kérdező kommentje:
Igen ja ez van már nem érdekel közel negyven évesen.
júl. 10. 21:19
8/11 A kérdező kommentje:
Már amúgy sem vagyok fiatalember.
júl. 10. 21:21
9/11 anonim válasza:
Lehet ki vagy egve de sok fiatal is erez hasonloan nalam is fiatalon jott elo
10/11 A kérdező kommentje:
De én már inkább középkorú vagyok mint fiatal emberke.
júl. 10. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!