Absztinens függőktől kérdezem, hogy nektek leszokáshoz milyen ellátási forma jelentett segítséget?
Befekvős rehab? Egyéni konzultáció? 12 lépéses csoport? Bármi más?
14 napja vagyok szermentes.
Járok heti 1 egyénire, heti 2 csoportra.
Leálláskor gyorsan szerettem volna rehabra bejutni mert leállástól szamitva max 3 hónapos munkanélküliség nagyon nehezen, de talán megoldható lett volna.
De 2,5 hónapja jelentkeztem a Nyírőbe. Szept közepén vettek volna fel. Akkor idén már nem tudtam volna főállást keresni, nemhogy utána még találni. Ez megoldhatatlan. Felmondanák a hiteleimet, kikapcsolnák a telefonom stb.
Pikk-pakk találtam részmunkaidős munkát, de ha rehabra mennék, próbaidő alatt felmondanának. Ha nem lennék próbaidős akkor meg azért mert addiktológiai osztályos táppéntes papírt adnék le.
Annyi pénzem nem lenne rehab után, hogy bérletet vegyek és csoportokra járjak.
A többi rehab interjúra se adott időpontot mert pszichés betegségem is van. Vagy nincs náluk gyógyszeres kezelés, vagy csak olyan beteget vesznek fel, akinek elég lehet a terápia.
Így maradt az ambuláns ellátás, de szerencsére eléggé sok lehetőség van ambulánsan is. Több mint 1 hónapja dolgozok részmunkaidőben, szeptembertől keresek főállást. Nyelv tanulást is folytatom ősztöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!