Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon nagyon súlyosan rossz...

Nagyon nagyon súlyosan rossz dolog ami tegnap ért miatt nem alszom kb 30 órája 5 xanax után sem. Mi a teendő? Szívinfarktust fogok kapni?

Figyelt kérdés

Valami történt ami visszafordíthatatlan, elvesztettem dolgokat amik a legfontosabbak voltak. Évek gyűjteménye. Ráadásul a semmiből mert elektronikai eszköz kicseszett velem

Éreztem hogy ez lesz, egy hang régóta sugallta.

Ma hajnali egy óta csak vergodom az ágyban, melegen van, ver a szivem, most vettem be az ötödik xanaxot

Régóta itthon vagyok depresszióval, nem tudok enni, hányingerem van, a gyomrom kb 5 centire szűkült.

Mit tegyek?

Nagyon komoly a kérdés, képtelen vagyok ezt már felfogni

Életem végéig ezzel kell élnem

Biztos hogy gyomorfekélyem lesz.

Biztositasom nincs az orvosi kezelésre.

Kórházba nem mehetek mert nem tudnánk kifizetni a kezelést.

Olyan mintha elhagytam volna a testem.

Segítsen valaki, mennyi xanaxot lehet bevenni?

2024. júl. 9. 11:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hagyj magadnak időt, úgyis egész nap otthon vagy, nem kell magadra erőltetni az alvást. Csak felesleges teszed tönkre a szervezeted a több xanaxal. Csinálj valami figyelemelterelőt..Beszélj olyannal akinek fontos vagy, vagy fontos neked. Családtagok, barátok. Esetleg pszichológus, vagy ingyenes telefonos beszélgető társ is akad.

Ha viszont felnőtt létedre ennyire hülye módon keresed a figyelmet, ennyire nem tudod megoldani az életed, és ennyire nem is akarod, inkább ne faraszd magaddal a többi embert.

2024. júl. 9. 11:38
 2/14 anonim ***** válasza:

"Éreztem hogy ez lesz, egy hang régóta sugallta" ?

Ez pszichozis mar a 30 oras elott ezek szerint, hogy "ez lesz".

Erdemes lenne xanax helyett pszichiaterhez menni, mert ez mar pszichozis a semmibol (tudtommal amit leirtal), mert szorongani sokan szoktak de attol nem hallanak hangokat. Pszichotikus embereknek meg Xanaxot nem szoktak igazan adni mert nem nyugtatja le oket, hanem pont az ellenkezoje. Plane nem tudom milyen gyakran vetted be. Egyszerre, 1 oran belul, 6 oran belul stb...

Bevehetsz annyi xanaxot amennyit akarsz, max anterograd amnesiad lesz, aztan emlekezet kiesesed lesz, hogy mi hogyan tortent az elmult 6 oraban. De ez felesleges. Mellesleg "Kórházba nem mehetek mert nem tudnánk kifizetni a kezelést." Ha kapsz Xanaxot, de korhazba nem tudsz benni, es meg mindig van xanaxod, akkor honnan van ha nem korhazbol? Nem lehet, hogy inkabb drogozol vagy valami nem tudom?

Ez ellentmondasos. Te szerintem, eros gyanum szerint mar 30 oraval ez elott valami pszichozisban vagy, ilyen bipolaris szeruben es most mania fazisban vagy es nem alszol ami teljesen ertheto. Ekkor porog fel az ember, hiaba xanax. A felsoroltak kozul is tiszta olyan mint egy bipolaris, pl ez csak te lehet mashogy: https://www.youtube.com/watch?v=dn82bRJGPWI

Ez pszichiatria ha valodi 30 oras, ha nem. Pszichologus meg elkuldene pszichiatriara, es felesleges, mert a pszichiater ugyanazt vegzi el mint a pszichologus csak idohuzas, mert majd eldonti, kell-e gyogyszer vagy sem.

2024. júl. 9. 12:42
 3/14 A kérdező kommentje:

Bocsánat a nagyobb kirohanásért, az elmúlt 4 évem legrosszabb napja volt ez…

Igazából az a probléma tárgya hogy rendkívüli módon szorongó vagyok főleg a pandemia óta és mióta itthon vagyok depresszióval lett egy ilyen paranoiám hogy el fogom veszíteni a telefonomon tarolt képeket. Nekem már csak az van…

Tavaly már volt egy parám, mivel kb olyan szinten vagyok mint egy zombi kizartam magam a telefonbol, akkor ugyanezt csináltam mint ma. 2 napig nem alvás, vagy 12 szem xanax.

Aztán a szervizben megjavítottak

Most ugyanúgy a telefonommal volt para, nem tudta már letölteni a fotókat. Mivel régóta ezen parazom, végleg kiborultam, hánytam, forgolódtam, sírtam

Aztán felhívtam az ügyfélszolgálatot és megnyugtattak hogy megvan minden tartalmam…

Megnyugodtam de most egy olyan paranoia jött rám hogy majd így könnyebben feltörik a felhom és mindenki látni fogja a képeim

Ez 7 éve paranoiam mióta iPhoneom van…

A lényeg hogy a kérdés tárgya megoldódott de most már kb 2 napja nem aludtam és borzalmasan vagyok

A munkatárs kb bedrogozott allapotomban beszélt velem, alig emlékszem rá….

Fogalmam sincs hogy fogok tudni így tovább élni őszintén.

Folyton attól rettegek hogy elvesznek a képeim, meg attól is hogy feltörik a felhőm. Emiatt egyszer már volt hogy majdnem töröltem mindenem.

Orvoshoz nem tudok menni mert nincs már biztositasom.

2024. júl. 9. 14:09
 4/14 A kérdező kommentje:

A xanaxot anyamtol szerzem

Most láttam hogy tegnap is irtam ki kérdést amire nem is emlékeztem.

2024. júl. 9. 14:11
 5/14 anonim ***** válasza:
Es anyukad ehhez mit szol? Neki is kell akkor valoszinuleg vagy o valami gyogyszeresz? Ezt en nem ertem. Es ezek a felelmek ezek teveszmek, te pszichotikus vagy mar a Xanax elott is. A xanaxot vegkepp nem ertem. Munkatars szetdrogozza magat, nincs biztositasod de miota? Mar ketlem, hogy jozan vagy-e es az igazat mondod oszinte legyek... orvos kell neked de gondolom majd valahogy eljutsz oda paranoia vagy sem.
2024. júl. 9. 15:31
 6/14 A kérdező kommentje:

Ne vádolj már ilyennekkel egy embert aki ilyen állapotban van hogy nem igaz amit ír.

Az lehet hogy zagyva de igaz.

Anyámnak is kell néha elalvashoz

És mióta nekem már nem írják fel ő íratja nekem háziorvosnál.

Anyumnak is megvan a maga baja, nem csinál velem semmit

Én egész nap a szobámban vagyok

2024. júl. 9. 15:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Vannak barátok?
2024. júl. 9. 16:14
 8/14 A kérdező kommentje:

30 körüli

Dehogy vannak

Sosem voltak

Bár covid után már nem is érdekelt hogy legyen

2024. júl. 9. 18:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Pedig kéne akivel tudsz társalogni
2024. júl. 9. 19:02
 10/14 A kérdező kommentje:

Azért vagyok itt

Vagy 2 éve már függője vagyok az oldalnak

2024. júl. 9. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!