Hogyan lehet ebből kijönni?
Mérgező családban nőttem fel, meg kellett szakítanom a kapcsolatot velük a saját érdekemben. Eljöttem a munkahelyemről, mert nagyon rossz volt a légkör. Közben betalált egy rejtett nárcisztikus nő (tele voltam tervekkel, lelkes voltam). Kegyetlenül megszívatott, megbántott, mert nem hallgattam a megérzéseimre.
Most lelkileg nagyon lent vagyok, voltam 3 alkalommal terapeutánál, akiről kiderült, egy csaló. Sok feljelentés indult ellene. Ő megállapította, hogy cptsd-m van. Ez valószínűleg igaz. Munkát keresek, de nem könnyű, pláne nyáron. Egyetemi diplomám van, mindig is foglalkoztam a jövőmmel.
Mennék terápiára, de most kb. kajára is alig van pénzem. Hogy lehet ebből kijönni? Kitől lehet segítséget kérni, ami ingyenes?
Próbálj meg először is minél hamarabb elhelyezkedni a diplomáddal. Az anyagi helyzet rendezése most az elsődleges prioritásod. Önkormányzattól utánajárhatsz, hogy nincs-e valami anyagi támogatás a helyzetedre nézve, pár hónapra.
Jelenleg gondolom most munkanélküli segélyen vagy, az 3 hónapra biztosít valamennyi összeget, érdemes lehet igényelned, hátha járna neked.
Első a munkakeresés, akármilyen is, képzettséged alatti is, hogy meg tudj élni, aztán később találsz hozzád jobban illőt.
A családod már a múlt, az már lezárult.
A tapasztalatokból tanulsz, legközelebb nem talál be ugyanolyan partner.
A csaló terapeuta mit jelent: diplomája nem volt? Honnan akasztottad le? Hogy derült ki?
Nem volt diplomája, csak valamilyen nem hitelesített képzéseken vett részt. És előadja, hogy séma terapeuta.
Elmegyek a munkaügyi központba, bejelenteni magam, de rövid volt a munkaviszonyom, így nem tudom jár-e 1 év után. Az eg. biztosítást sem tudom fizetni.
Ami nagyon nehéz, hogy a sokszoros trauma hatására nagyon lent vagyok, sokszor éltem át traumát.
,,Mennék terápiára, de most kb. kajára is alig van pénzem. Hogy lehet ebből kijönni? Kitől lehet segítséget kérni, ami ingyenes?"
Spórold a a pénzed ne költs magán kezelésre.Menj pszichátriába ,ha nagyon súlyos az állapotod.Ott kifognak írni egy gyógyszert ,ami lehetőleg nem lesz olyan drága.(Eddigi tapasztalataim szerint viszonylag olcsók a gyógyszerek).
Ha anyagi problémád is van akkor menj az államhoz segítséget kérni igényeld a munkanélküli segélyt.
Ha valamibe belekötnek és nem adják meg akkor legalább igényelj annyit ,hogy a tb-t ne magadnak kelljen fizetni.
Kérj segítséget rokonoktól,haveroktól,barátoktól még ha pár forintott is adnak fogad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!