Nagyon elvetemült ötlet lenne hazaköltözni Németországból?
10 éve menekültem az éhenhalás elől, és most mégis folyton csak azon jár az agyam, hogy mennyivel jobb lenne otthon a gyerekeimnek felnőni olyan szempontból, hogy ott van a családunk. De amikor nyaralások alkalmával “szerencsénk van” a magyar egészségügyhöz, akkor azért elmúlik a honvágy.
Az oktatás sem változott sokat 20 év alatt, az emberek mentális állapota ijesztő.
Olyan illúzióim vannak, hogy mégis lehet szerencsém otthon és találhatok olyan iskolát, ahol nem bántják egymást a gyerekek és az oktatás színvonala sem gyászos. Csak rajtam múlik, hogy milyenek a körülmények?
Van olyan itt, aki hazaköltözött és nem bánta meg?
Majd belebetegedek a családom hiányába, másrészről viszont félek, hogy a gyerekeim jövőjét elrontanám az önzőségemmel.
A gyerekek és a házastársad mit mond?
Ez nem egyedül a te döntésed.
Hol van saját ingatlanotok?
Még picik a gyerekek… a nagy most kezdett az oviban és még nehéz neki a nyelv miatt. Igaz már épp lett egy kis barátja, de ő meg pont iskolába megy szeptembertől.
De értem és megértem a kommenteiteket és hálásan köszönöm.
Idehaza rengeteg gyerek bántalmazza egymást és a tanárokat is az utóbbi években, én már be se vinném a gyerekemet, ezt diktálja a józan ész! De akkor meg nem tud tanulni? Lehet gondolkodni, lutri az egész!
Sláger hír volt 2 hónapja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!