Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a gond?Idegbeteg lennék?

Mi lehet a gond?Idegbeteg lennék?

Figyelt kérdés

Már nagyon hamar kb 2-3. osztályos koromtól kezdődött ott hogy a lány osztálytársaim, "barátnőim" körbeálltak és meg akartak verni(ők maguk se tudták hogy hogyan)Én meg pánikoltam ezért valakit ellöktem,aztán elszaladtak.Valami ilyesmire emlékszem de nem biztos mert már régen volt.Szóval valahol itt kezdődhetett..

Következő hasonló középiskolában volt,amikor a naponta szivató lánynak visszaszóltam és azt hittem ott helyben agyon ütöm(remegtem az idegtől,és alig láttam)Illetve az itthoni dolgok,ajtócsapkodástól,falat ütésig minden.Nemrég meg a tükröt törtem be majdnem,meg az ablakot.

Olyan mintha nem én irányítanék.Mintha mindvégig egy cérna tartott volna gyengén,aztán elszakadt

jún. 24. 23:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Sportolj és vezesd le a feszültséget
jún. 24. 23:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Érthető benned ez a harag. Próbáld meg egészséges módon kiadni a haragod. Én is sportot ajánlom. Nekem az is sokat segített anno, hogy leírtam a gondolataimat egy papírra, hogy miket mondanék a bántalmazóimnak, aztán széttéptem a papírt. Nyugodtan leírhatod a gondolataid cenzúrázatlanul, utána úgy is megsemmisíted.
jún. 25. 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!