Az inszomniából van aki kigyógyult?
Figyelt kérdés
Vagy ez genetikai rendellenesség?
Mondják, hogy ki kell iktatni a stresszt az életből és megszűnik az inszomnia. De hogyan élsz stressz nélkül? Más ember is ugyanazokat megtapasztalja és mégis jókat tud aludni. Genetika kérdése inkább szerintem.
Én elalszom max fél óra-1 órán belül, tehát ez a része nem annyira gáz, viszont mindig korábban felébredek mint kéne. Fél 6, 6, fél hét. És ez nem jó mert sokszor csak az 5-6 óra alvás van még több napon át.
jún. 22. 13:00
1/5 anonim válasza:
Ez neked inszomnia? Majd ha hajnali 3ig forgolódsz és aztán két részletben alszol 2-3 órát, na akkor beszélhetsz nagy bajról. Mit nem adnának sokan ezért az alvásformáért!
2/5 anonim válasza:
Az inszomniás, jó ha 1 órát alszik!
Egyik ismerősöm egy éve nem aludt már, halálán volt a kimerültség miatt.
Járt Pesten a pszichiátrián, szörnyű megpróbáltatás és a nyugtató szedése a minimum.
Ez csak nehezen kezelhető betegség!
3/5 anonim válasza:
Én is insomniába szenvedek. Nem tudok aludni rendesen.
4/5 anonim válasza:
A teljes kimerültség és az azzal járó nyavalyáknál az altató is jobb. Tapasztalat.
5/5 anonim válasza:
Ez közel sem inszomnia. Sok ezzel küzdő beteg bármit megadna h 3-4 órát aludhasson. 5-6 óra amúgy valakinek bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!