Te, aki nem tudod elhagyni a házad, hol dolgozol?
Figyelt kérdés
Legyél pánikbeteg/ agora fóbiás/egyéb mentális beteg, hol dolgozol, kinél online formában? Milyen lehetőségek, támogatások vannak?
Jönnek majd olyan válaszok, hogy erre nincs semmi, de mindig mindenre van megoldás. Van aki egyetemen is lebeszélte a tanárokkal magának az online vizsgákat én meg utólag tudtam meg. Mindig mindenhol vannak kivételek
2024. jún. 18. 18:37
1/4 anonim válasza:
Párom agorafóbiás, diszpécseri munkát végez teljesen home office-ban egy kisebb cégnek
2/4 anonim válasza:
Hát ez tényleg nagyon kemény dió mivel nagyon nehéz otthonról végezhető munkát találni plussz ott is néha néha be kell menni valamiért
Én az időtájt nem dolgoztam hanem a pszichológushoz jártam és később sikerült ugye kimozdulnom
3/4 anonim válasza:
Jelenleg sehol. 5 éve bejárós munkahelyem volt, teljesen rámentem idegileg. Utána egy rövid ideig home office, de az sajnos megszűnt.
4/4 tudoksegiteni válasza:
Én teljes mértékben itthonról dolgozom évek óta. Nem kellett sehova mennem se interjú, se maga a munka miatt, minden online zajlott/zajlik. 3 éve csinálom, kellett először kis rutint szerezni, meg megemberelni magam, hogy dolgozzak (mert kötetlen a munkaidő, annyit dolgozok amennyit akarok, akkor, amikor akarok és teljesítmény alapú a fizetés). Szóval eleinte nem kerestem túl sokat, de mikor eldöntöttem, hogy márpedig csinálom rendesen, nagyon jól beindult és már ebből élek. Chat operátor vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!